Over SYBOLT


SYBOLT vormt de missing link in de industrialisatie van de modulaire bouw, door gevelpanelen volledig in de fabriek af te werken. Bovendien zet het jouw creativiteit en woonwensen op de voorgrond. Van steensoort tot voegkleur tot steenverband, SYBOLT produceert elk gevelontwerp in een handomdraai. De onbegrensde mogelijkheden worden door de slimme software-interfaces meteen vertaald naar een concreet productieproces (file-to-factory).

Niet alleen het arbeidsintensieve en tijdrovende metsel- en voegwerk is verleden tijd, maar doordat de gevel al ín de fabriek volledig wordt afgewerkt, maken we kwalitatief, duurzaam èn circulair bouwen mogelijk. Een volledig gecontroleerde omgeving, waar je geen last hebt van de weerelementen of onnodig restafval – maar wel profiteert van een ongekende output. Zo heeft de SYBOLT een dubbeleffect: bijdragen aan het behalen van klimaatdoelstellingen en het oplossen van het woningtekort.

Betonnen gevelpanelen worden met cementeuze lijm voorzien van keramische steenstrips. De gevel wordt vervolgens volledig automatisch gevoegd en klaargemaakt voor plaatsing. Het hele proces is bovendien gevalideerd: van elke steenstrip weten we precies onder welke omstandigheden en met welke parameters deze is aangebracht. Tijdens het productieproces verzamelen we namelijk continu alle relevante data die we toetsen aan de gestelde prestatie- en kwaliteitseisen. Immers, veiligheid voor alles.

Industriële afwerking van prefab wanden betekent zeker niet dat alle gebouwen op elkaar gaan lijken. Architecten krijgen meer ontwerpvrijheid dan ooit. En eigenaren kunnen als het ware hun woning zelf configureren en vormgeven. SYBOLT daagt met legio ontwerpmogelijkheden in kleur, patronen, vormen en hoeken uit tot creativiteit, zonder afbreuk te doen aan alle bouwvoordelen en kwaliteit.

Het integreren van geautomatiseerde gevelbekleding in het totale bouwproces is een doorlopend proces. Dat vraagt om maatwerk van ontwerp tot onderhoud. En als SYBOLT eenmaal staat, staan wij klaar om hem optimaal te laten draaien. Met trainingen, service, support en software updates. En wanneer we verbeterkansen zien, dan zorgen we dat we deze kansen pakken.

Over SYBOLT

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.