Over SYBOLT

Bouwen aan beter

SYBOLT vormt de missing link in de industrialisatie van de modulaire bouw, met gevelpanelen die volledig in de fabriek worden afgewerkt. Bovendien zet het jouw creativiteit en woonwensen op de voorgrond. Van steensoort tot voegkleur tot metselverband, SYBOLT produceert elk gevelontwerp in een handomdraai. De onbegrensde mogelijkheden worden door de slimme software-interfaces meteen vertaald naar een concreet productieproces.

Niet alleen het arbeidsintensieve en tijdrovende metselwerk is verleden tijd, maar doordat de gevel al ín de fabriek volledig wordt afgewerkt maken we kwalitatief, duurzaam èn circulair bouwen mogelijk. Een volledig gecontroleerde omgeving, waar je geen last hebt van de weerelementen of onnodig restafval – maar wel profiteert van een ongekende output.

Houten of betonnen gevelpanelen worden met cementeuze of pasteuze lijm voorzien van kwalitatieve steenstrips. De gevel wordt vervolgens volledig automatisch gevoegd en klaargemaakt voor plaatsing. Het hele proces is bovendien gevalideerd: van elke steenstrip weten we precies onder welke omstandigheden hij is aangebracht.

GEAUTOMATISEERDE GEVELBEKLEDING VAN PREFAB WANDELEMENTEN

  • Het integreren van geautomatiseerde gevelbekleding in het totale bouwproces is een doorlopend proces. Dat vraagt om maatwerk van ontwerp tot onderhoud. En als SYBOLT eenmaal staat, staan wij klaar om hem optimaal te laten draaien. Met trainingen, service, support en software updates. En wanneer we verbeterkansen zien, dan zorgen we dat we deze kansen pakken.
  • De kwaliteit van de gevelafwerking is zeer duurzaam en de veiligheid extreem hoog. Dat geldt ook voor de SYBOLT-productietechnologie en het gevelafwerking proces. Tijdens het productieproces verzamelen we continu alle relevante data die we toetsen aan de gestelde prestatie- en kwaliteitseisen. Immers, veiligheid voor alles.
  • Industriële bouwconcepten zijn onmisbaar om snel en goedkoop grote aantallen nul-op-de-meter (NOM) woningen te realiseren. Ze hebben een dubbel effect: bijdragen aan het behalen van klimaatdoelstellingen en oplossen van het woningtekort. Zo ook SYBOLT. Bovendien zijn alle gebruikte materialen voor de gevelafwerking volledig recyclebaar en is er veel minder afval op de bouwplaats.
"Ontdekken hoe SYBOLT helpt het woningtekort op te lossen?"
Arjen Klatter Manager technical development
Neem contact op